2020. július 7. Az Úr Jézus…

Ezt üzenem Y- nak: Drága kislányom! Szívem szeretete átölel téged. Nagyon kedves vagy Nekem. Tudod-e, hogy mindegyik gyermekemben Engem szolgálsz? Amikor megérkezel Hozzám, ezt fogod hallani Tőlem: Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot! Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek. Erre megkérdezik az igazak: Uram, mikor láttunk éhesen, hogy enned adtunk volna, vagy szomjasan, hogy innod adtunk volna? Mikor láttunk idegenként, hogy befogadtunk volna? Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy meglátogathattunk volna? A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. (Mt 25, 34-40)

Drága gyermekem! Minden cselekedetedet magaddal hozol, és Én megfizetek Neked jóságod és irgalmasságod szerint. Nagy lesz jutalmad a Mennyben. Bizony mondom Neked, ugyanazt fogod visszakapni Tőlem, amit te adsz most a kicsinyeknek. Én Magam fogok felszolgálni neked, és túlcsorduló örömben részesítelek.

Drága gyermekem! Azt kérem, hogy légy türelmesebb a környezetedhez! Kérd Tőlem a kegyelmet, és Én megadom neked. Túl sokat vállalsz. Pihenj többet! Ne akarj annyit dolgozni, mint amikor fiatal voltál! Lásd be: az idő eltelt, és beteg vagy! Csak annyira terheld a testedet, amennyi nem esik rosszul! Hagyj több időt a pihenésre! Napközben is feküdj le! Nem kell megszakadni a munkában. A  tízparancsból a „Ne ölj!” magadra is vonatkozik.

Meg vagyok veled elégedve. Szívem szeretete elkísér egész életeden át. Nagy örömöm telik benned. Folytasd tovább a szolgálatot, de tedd meg, amit kértem! Pihenj többet! Erre áldalak meg szívem túlcsorduló örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Mt 21, 42: „Jézus mondta”