2020. április 5. Virágvasárnap a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Nyisd ki a Szentírást!” 1 János 1, 4: „örömünk teljes legyen” Az Úr folytatta: „Örülj, mert Én veled vagyok mindörökké. Drága gyermekem! Ezek már a végidők jelei. Tudom, hogy szomorúvá tesz, de Én enyhülést adtam neked. Állandó Jelenlétem benned a te vigaszod. Kérd, és mindig kinyilatkoztatom Magam neked. Merülj el Szívemben! Imádj Engem, és kérd, hogy megtöltselek kegyelmemmel. Én mindig a tied vagyok. Engem soha senki nem vehet el tőled, mert egy vagyok veled. Velem való egységed olyan, mint a vízcseppé az óceánban. Mi ketten örökre elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Majd csak országomban fogod meglátni, mennyi kegyelemmel halmoztalak el. Addig is örülj! Fogadj el kezemből jót, rosszat egyaránt! Higgyed, hogy az Istent szeretőknek minden a javukra válik! Merülj el szeretetemben! Megsemmisülve adj hálát Nekem!

Megáldalak téged és szeretteidet, Szívem minden emberi értelmet meghaladó végtelen, örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Nyisd ki a Szentírást!” Máté 27, 35: „keresztre feszítették” Jézus: „Amíg itt élsz a földön, a kereszten van a helyed Mellettem. Ezért ne zúgolódj! Vedd nagy kitüntetésnek, mert módfelett nagy kegyelem, ha valaki osztozik szenvedéseimben. A Mennyben ennek fogsz örülni a legjobban.” 1 Péter 3, 1: „Isten szava”