2016. április 23. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben, mert eljön az óra, sőt már itt is van, amikor beteljesülnek a próféciák. Nagyon hirtelen fog jönni. Már minden elő van készítve. Sokakat meg fognak ölni. Nagy keresztényüldözés lesz. Mindezeknek be kell teljesülni, mert így válik el, hogy ki a hűséges, és ki a hűtlen. Aki mindvégig kitart, az üdvözül. Kérjétek magatokra a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét! Akkor nagyon sokaknak égi születésnapja lesz a halála napja.

Gyermekeim! Az életetek a földön rövid. Az érdemszerzés ideje hamar lejár. Ti, akik újjászülettetek vízből és Szentlélekből, mindannyian testvérek vagytok. „Akit a (keresztény) igazságokra tanítanak, engedjen részt tanítójának minden javából. Amíg tehát időnk van, tegyünk jót mindenkivel, főképpen hittestvéreinkkel.” (Galata 6: 6, 10.) Éljetek egymással szeretetben, mert erről ismernek fel, hogy Hozzám tartoztok.

Gyermekeim! Eljön az óra, sőt már itt is van, amikor meg kell vallanotok Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt. Ne féljetek tőlük! Bízzatok Bennem! Örök, boldog, teljes életetek akkor kezdődik el a mennyben, akikor kiszáll lelketek földi, porsátor testetekből. Aki megvall Engem az emberek előtt, azt Én is megvallom Atyám és szent angyalai előtt. De aki megtagad Engem, azt Én is megtagadom. Így teljesül az Írás szava: aki föláldozza életét Értem, megmenti azt az örök életre. De aki meg akarja menteni életét, és ezért megtagad Engem, az elveszíti az örök boldogságot, az örök életet.

Gyermekeim! Jól jegyezzétek meg ezt a tanítást! Szavaim lélek és élet. Mindazok, akik tettekre váltják, örök életet kapnak általa.

Kicsinyeim! Már nem beszélek sokáig hozzátok. Beteljesülnek a próféciák. Nagyon sok vértanúm lesz. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz jutalmatok a mennyben! Itt a földön kövessetek Engem a keresztúton, amely az önmegtagadás és a kereszthordozás. Ez az a szűk ösvény, amely a mennybe visz. Sajnos, sokan mennek a széles úton, ami a léhaság és a bűn útja, és a vége az örök kárhozat.

Gyermekeim! Forduljatok el a bűntől! Akkor rátaláltok az üdvösség útjára, ami az örök boldogságba vezet. Szeressétek Istent, a teljes Szentháromságot mindenekfölött úgy, hogy megtartjátok parancsait, mert az szeret Engem, aki törvényeimet megteszi. Bennem szeressétek felebarátaitokat úgy, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet is odaadtam értetek. Ha ilyen tiszta, önzetlen szeretetben éltek, hű képmásaim lesztek, és Atyám Rám fog ismerni Bennetek. Vágyakozzatok Hozzám a mennybe! Szent Pál a 2 Korintusiaknak 12, 2-4. levélben ezt írta: „Tudok egy emberről Krisztusban, aki tizennégy évvel ezelőtt – testben-e, nem tudom, testetlenül-e, nem tudom, csak az Isten tudja – elragadtatott a harmadik égig. És tudom, hogy ez az ember – testben-e vagy testetlenül, nem tudom, csak az Isten tudja – elragadtatott a mennybe, és titokzatos szavakat hallott, amelyeket embernek nem szabad kimondania.” Ezután ezt írta: „De ennek az életnek a szenvedései véleményem szerint nem mérhetők az eljövendő dicsőséghez, amely majd megnyilvánul rajtunk.” (Róma 8, 18.) Valamint ezt: „Sőt Uramnak, Krisztus Jézusnak fönséges ismeretéhez mérten mindent szemétnek tartok. Érte mindent elvetettem, sőt szemétnek tekintettem, csakhogy Krisztust elnyerhessem és hozzá tartozzam.” (Fil 3,8.)

Gyermekeim! Ne gyűjtögessetek! Minden itt marad, és elenyészik. Tűz emészti meg. Inkább imádkozzatok! Vegyetek részt a Szentmisén, ami a legnagyobb ima! Gyónjátok meg bűneiteket, és fogadjatok Engem tiszta szívetekbe a Szentáldozásban! Akkor Én leszek a ti kincsetek, Akit magatokkal hoztok a Mennybe. Nyissátok nagyra szíveteket, fogadjátok be kegyelmemet! Örökre szóló értékeket adok nektek. De ha nem fogadjátok be, nem lesz hasznotokra.

Gyermekeim! A ma még a tiétek. Ma még tettekre válthatjátok szavaimat. De lehet, hogy holnap már lezárul életetek, és akkor koldus szegényen fogtok megállni ítélőszékem előtt.

Gyermekeim! Fogadjátok meg szavam! Tápláljátok a lelketeket! Olvassátok naponta az Evangéliumot, az Újszövetségi Szentírást! Ha ezt megismertétek, csak utána olvassátok az Ószövetséget, amelyet nem töröltem el, hanem beteljesítettem. Olvassátok, és váltsátok tettekre üzeneteimet, amely a Szentírás megismétlése! Ha ezt teszitek, nem érnek váratlanul a hirtelen bekövetkező események. Legyetek éberek! Kérjétek magatokra a tisztánlátás kegyelmét! Az Evangélium fényében vizsgáljatok meg mindent! Ma nagyon sok a tévtanítás. Az Evangéliumból kiemelnek egy-egy szót, és azt tévesen értelmezik. Az egész részt kell elolvasni, mert csak úgy lehet helyesen értelmezni.

Gyermekeim! Megáldalak titeket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim! Tekintsetek Rám, és eláraszt a fény benneteket! Ti, akik imádtok Engem, továbbítsátok fényemet, sugározzátok kegyelmemet, árasszátok ki szeretetemet minden teremtményre! Mert csak a szeretet az, ami éltet. Csak ennek van értelme, csak erre kapjátok kegyelmemet. Szeressetek viszont úgy, hogy megteszitek, amit kérek tőletek. Kövessetek Engem a keresztúton! Zokszó és zúgolódás nélkül hordozzátok mindennapi kis keresztjeiteket! Magatokat megtagadva szolgáljatok Engem a felebarátban, és mindazokban, akiket elétek hozok! Oly rövid az élet. Ha mindig igent mondotok kérésemre, vagyis ha csak a szeretet nyelvét beszélitek, százszoros termést hoztok magatokkal.

Gyermekeim! Bevontalak titeket megváltásom hatalmas művébe. Általatok akarom megmenteni a lelkeket a világ végezetéig. Szükségem van rátok azért, hogy érdemeket szerezzetek, és lelkeket mentsetek.

Kicsinyeim! Minden itt marad. Ennek az egynek van értelme a mennyben és a földön. Jöjjetek ti is szőlőskertembe! Veletek is örök tervem van, hogy nektek is odaadjam az egy dénárt, ami az örök élet.

Kicsinyeim! Adjátok át Nekem az életeteket! Én minden rosszból jót hozok ki. Én Isten vagyok. Mindent a ti üdvösségetekre fordítok. Egyedül Én szeretlek titeket a legjobban. Az életemet adtam oda értetek a keresztfán. Higgyetek Nekem! Bízzatok Bennem! Bizalmatlanságotok jobban fáj Nekem, mint a világ összes bűne együttvéve. Foglaljátok el azt a helyet, amit nektek szántam fogantatásotok pillanatától kezdve! Akkor boldogok lesztek, célt és értelmet nyer életetek. Nekem nem az számít, hogy valaki tanult vagy egyszerű, gazdag, vagy szegény. Nekem csak egy a fontos: engedelmeskedik-e tanításomnak. Ha ezt megteszi, szentet formálok belőle, és a mennyben úgy hullatom rá dicsőségemet, mint a nyári záport.

Gyermekeim! Országomban nincsenek címek, rangok, gazdagság. Itt csak erények vannak. Aki követ Engem úgy, hogy megteszi akaratomat, az lesz a legnagyobb a mennyben. Legyetek lélekben kisdedek! Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Akkor nagy béke és öröm honol a lelketekben. Akkor semmiben sem láttok hiányt, mert annak, aki Istené, semmi sem hiányzik, Isten egymaga elég. A mennyben az ilyen, Bennem bízó kisded lelkek a legnagyobbak. Fogadjátok el ezt a tanítást, és törekedjetek rá, hogy tettekre váltsátok! Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát! A többi mind megadatik hozzá nektek. Mennyei Atyám túláradó szeretettel gondoskodik minden Benne bízó kisgyermekéről. Legyetek olyanok, mint Mária, aki hallgatta, és szívébe zárta szavaimat! Ő a jobbik részt választotta. Nem is veszítette el soha. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”