2016. május 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Nagyon szomorú jövő vár rátok. Hamarosan a véreteket fogják kiontani. Ez az egész helyzet a migránsokkal egy hatalmas keresztényüldözésnek az előkészülete. Minden azért van, hogy titeket megöljenek, vagy az iszlám hitre kényszerítsenek. Legyetek hűek Hozzám mindhalálig, mert csak akkor jöhettek be a mennybe! Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de a léleknek nem tudnak ártani! Bízzatok Bennem! Én olyan ékesszólást adok nektek, hogy még üldözőitek sem tudnak ellenkezni veletek.

Gyermekeim, nagyon szomorú jövő vár rátok, de ti legyetek boldogok, mert a halál által, mintegy kapu által jöttök be dicsőségembe. Bízzatok Bennem, mert ha az életeteket adjátok Értem, szentekként fogtok bevonulni a földről egyenesen a mennybe. Szeressetek Engem úgy, ahogy Én szerettelek titeket, amikor a keresztfán, rettenetes kínszenvedések árán az életemet adtam értetek. Már most kérjétek magatokra ezt a páratlan nagy kegyelmet, hogy az Én szeretettől lángoló Szívemmel gyújtsam lángra kicsi szíveteket, hogy úgy szeressetek Engem, ahogy Én szeretlek titeket. Akkor hatalmas vágyat fogtok érezni a szívetekben, hogy mielőbb meglássatok Engem színről-színre, és hogy Hozzám jöjjetek. Akkor édes és könnyű lesz a vértanúság, mert vágyakozni fogtok rá, hogy az életeteket adjátok Értem, és a véreteket ontsák ki Értem. Ez a kegyelem, amelyet Tőlem kaptok, minden emberi értelmet meghalad, mert ez az Isten végtelen szeretete, amelyet belétek áraszt, hogy viszontszeressétek Megváltótokat, mint ahogy Ő szeretett titeket, amikor a keresztfán a Vérét ontotta értetek.

Gyermekeim! Senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki az életét adja Istenért és felebarátaiért. Az idő itt van, hogy már mindez megtörténjen. Készüljetek, használjatok föl minden percet, alakítsatok ki minden szükséges lehetőséget a rejtekben, mert hamarosan ide fogtok kényszerülni. Az ebek elé ne hintsétek az igazgyöngyöt, csak azokkal beszéljetek ezekről, akikkel kapcsolatban meggyőződtetek arról, hogy hiteles keresztények, elfogadják és megélik a próféciákat.

Soha ne aggódjatok! Én Mindenható vagyok. Mint ahogy kétezer évvel ezelőtt megszaporítottam a kenyeret és a halat, úgy most is hatalmamban áll gondoskodni rólatok, amit meg is teszek.

Drága kicsinyeim! Éljetek egymással szeretetben és békességben úgy, mintha ez lenne az utolsó találkozásotok, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Hirtelen fog lecsapni rátok az üldözés. A rossz dolgokat mindig előre eltervezik és váratlanul hajtják végre. De ti, akik olvassátok figyelmeztetéseimet, nem jártok sötétben, mint a vakok, hanem fölkészültök, mert a Szentlélek bölcsessége vezet benneteket.

Most a házasság szentségéről beszélek nektek: a tökéletes szentségi házasság abban áll, ha Engem mindkét fél beenged a szívébe. Az életükben Én vagyok legfelül és legelöl. Engem imádnak, és kérik, hogy Én vezessem őket az életszentségben egyre magasabbra, hogy beteljesítsék rájuk vonatkozó örök szent tervemet. Az ilyen házasság egy szentségi háromszög, amelyben legfelül Én vagyok és Én fogom össze a férjet és a feleséget és a gyermekeiket és Én kovácsolom őket egybe, hogy olyan szent egységet alkossanak, mint a háromszemélyű egy Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek, Amelynek példájára mintáztam meg a családot. A Szent Család is ezeken az alapokon nyugodott. Legfelül állt az Atya és a Szentlélek, Akitől Én származom. Én lettem a Gyermek, Aki testet öltött. A Fiúisten, Aki benne éltem ebben a családban, Aki összetartottam, és Aki egységgé alakítottam Máriát és Józsefet, akik Miattam keltek egybe, hogy Nekem biztos családi hátteret nyújtsanak, és az Én szolgálatomra ajánlották életüket. A mai családoktól is ezt kérem, hogy gyermekeikben Engem szolgáljanak és Értem hordozzák egymás terhét, mint keresztet, és Értem tűrjék el a másik nehéz természetét, és hogy gyermekeiknek összetartozásukkal biztos családi hátteret biztosítsanak. Gyermekeik boldog szülői szeretetben nőjenek föl, mert egy kisgyermeknek az a legnagyobb ajándék és boldogság, ha a szülei szeretetben élnek egymással, és a gyermekeiket szeretik. Ezt nem lehet helyettesíteni sem programokkal, sem játékokkal és semmivel. A szeretet a legnagyobb kincs, amelyre úgy kell vigyázni, mint a tábortűzre, hogy soha ki ne aludjon, mindig melegítsen, hogy a körülötte ülők jól érezzék magukat mellette.

Drága gyermekeim! Őrizzétek szavaimat, mint kincseket! Áldjátok és magasztaljátok az Istent minden kegyelemért, és áldottak lesztek a földön és majd a mennyben is örökké. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: „Magnificat” Lk 1, 45: „boldog, aki hitt annak beteljesedésében, amit az Úr mondott neki.”

ApCsel 8, 1: a jeruzsálemi üldözés. „Saul helyeselte István meggyilkolását” és „Istvánt megsiratták és eltemették”