2019. március 26. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Arra vágyom, hogy minden ember szívébe betérjek a Legméltóságosabb Oltáriszentségben, a hétköznapokban éppúgy, mint a vasárnapokon és az ünnepnapokon. Kizárólag rajtatok múlik, hogy befogadtok-e, vagy csak vasárnap szakítotok Rám időt.

Ó, ha tudnátok, mekkora kincs vagyok: maga az Isten száll le közétek, magát az Istent fogadjátok szívetekbe, amikor Szentáldozáshoz járultok. Én vagyok a második Isteni Személy, a Fiúisten, Aki értetek Emberré lettem. Azért születtem meg, hogy köztetek éljek, és itt akartam maradni az idők végéig a kenyér és a bor színei alatt.

Ó, ha fölfognátok ezt a hatalmas, mindeneket felülmúló, végtelen, örök szeretetet, amely kiárad minden teremtményre, az egész világra! Ezért adtam oda Testemet és Véremet, Magamra véve bűneiteket, engesztelő áldozatul, hogy megváltsalak titeket. Az Utolsó Vacsorán ezért vételeztem elő szent keresztáldozatomat, amikor Szent Testemmé és Véremmé változtattam át a kenyeret és a bort, hogy köztetek maradjak, hogy Önmagammal tápláljam lelketeket. Ezért hagytam meg apostolaimnak: „Ezt cselekedjétek az Én emlékezetemre.”

Ó, ha tudnátok, mit jelent ez! Én vagyok a védőpajzs a sátán gonosz kísértései és minden cselszövése ellen.

Ó, ha látnátok a lelkek milliárdjait, akik Belőlem és Általam éltek, és megmaradtak tisztán az evangéliumi életszentségben, mert Én tápláltam őket isteni erőmmel, végtelen szeretetemmel. Én tereltem őket a Mennyország felé vezető szűk ösvényre, és megadtam nekik az erőt, a kegyelmet a szenvedések elviselésére. Ők már mind biztonságban vannak az örök hajlékban. Ott, ahová csak azok léphetnek be, akik az Istent szeretik. Együtt énekelnek szentjeim és szent angyalaim milliárdnyi seregével, és a legnagyobb boldogságban imádnak és dicsőítenek Engem, hálát adva Nekem mindazokért a jótéteményekért, amelyeket keresztáldozatommal kiérdemeltem a világ végezetéig élő összes lélek számára.

Drága kicsinyeim! Minden Szentmise és Szentségimádás legyen túlcsorduló hála és dicsőítés számotokra, mert Én vagyok a legnagyobb, a legdrágább kincs, az éltető erő, a fény, a kegyelem, a szeretet és minden jó, amit felsorolni nem lehet. Fontosabb vagyok a lelkek számára, mint a testnek a levegő, a napfény és a víz. Én vagyok az örök élet Kenyere. Aki Engem eszik, annak örök élete van.

Drága kicsinyeim! Így tekintsetek Rám, Aki jelen vagyok minden tabernákulumban, és jelen akarok maradni a világ végezetéig, még akkor is, ha a sátán sok helyen ki fog lopni Engem a szentségből. Vigyázzatok: ő nagyon sunyi és ravasz, és azért akar megfosztani titeket Tőlem, hogy el tudjon bánni veletek. Jól tudja ugyanis, hogy Én vagyok a ti erőforrásotok, védőpajzsotok őellene. Én őrzöm meg lábatokat a sátán csapdáitól, Én vértezlek föl erőmmel, kegyelmemmel.

Én tartalak fönn, az Én erőmből tudtok járni a vízen. A víz ez a világ, amelyben sokan elmerülnek és megfulladnak, és örök halálra jutnak – de aki Bennem él, az a víz fölött jár, az csak lebeg a világ fölött, és szüntelen fölfelé néz. Az odafönn valókkal foglalkozik, amely a testi szem számára láthatatlan, de a lélek benne él. Ahogy Szent Pál mondta: „Benne élünk, mozgunk és vagyunk” – vagyis Bennem, az örökké élő Istenben, Aki féltékenyen szeretem lelketeket. Azért teremtettelek benneteket, hogy örök boldogságotok legyen Bennem. A boldogság titka ez: Isten szeretetét élvezni, Aki előbb szeretett titeket, még mielőtt megteremtett volna; és Istent viszontszeretni, aminél nincs nagyobb öröm sem a Mennyben, sem a Földön. Így tekintsetek Rám, drága gyermekeim, Aki jelen vagyok a kenyérben és a borban azért, hogy örök életetek és örök boldogságotok legyen Bennem és Általam.

Minden Szentmisében megsemmisülve imádjatok, dicsőítsetek és magasztaljatok Engem, mert szükségem van az igaz lelkek imádására és engesztelésére. Különösen most, amikor annyi szentségtörés, tévtanítás és eretnekség van, amely által meg akarnak semmisíteni Engem, és félremagyarázzák tanításomat. Megbotránkoztatják ezzel a kicsinyeket, a tudatlanokat pedig félrevezetik.

Szükségem van igaz, szentéletű papokra és hívekre, akik a színtiszta igazságot képviselik és hirdetik, akik nem forgatják ki szavaimat és tanításomat. Akik igaz, tiszta lélekkel kulcsolják imára kezüket, és tiszta lelkükbe fogadnak Engem a Szentáldozásban. Én, Aki az egyetemes, katolikus vallást alapítottam, Szent Testemmel és Véremmel fizettem érte, és az életemet áldoztam ezért. Egyedül Én vagyok az igaz Isten, Aki megbízható, Aki nem hazudik, Aki tiszta, igaz életemmel tettem tanúságot arról, hogy Isten vagyok. Csodáimmal és feltámadásommal igazoltam, hogy az Atya küldött. Aki Engem követ, annak örök élete van. Föltámasztom az utolsó napon, s Velem együtt fog ragyogni Atyám Országában örökkön-örökké.

Készüljetek, drága gyermekeim, mert a sötét fellegek egyre jobban beborítják az eget. Démonok milliói takarják el a Napot sűrű sötétséget okozva mindazok lelkében, akik elmerülnek e világ mocsarában, és a széles utat választották, ami a kárhozatra visz.

Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem végtelen, örök szeretetével adok rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 1Kor 11, 23-24: „Urunk Jézus elárulásának éjszakáján fogta a kenyeret, hálát adott, megtörte, és így szólt: „Vegyétek és egyétek, ez az én testem értetek. Ezt tegyétek az én emlékezetemre.”

Máté 23, 34. 37: „…prófétákat, bölcseket és írástudókat küldök hozzátok. Közülük némelyeket megöltök és keresztre feszíttek, másokat megostoroztok a zsinagógában és városról városra üldöztök. Jeruzsálem, Jeruzsálem, megölöd a prófétákat és megkövezed, akik hozzád küldettek!”