2018. szeptember 4. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Merüljetek el Szívem szeretetének lángtengerében! Adjatok hálát azért, hogy itt maradtam köztetek a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Köztetek trónolok, mint az irgalmasság Királya. A szívetekbe térek, ha befogadtok. Eggyé akarok válni veletek! Eggyé a szeretetben, a békében és a derűben. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem a szívetekbe, akkor megtapasztaljátok azt a békét és örömöt, amit Én érzek bennetek. Akkor a Mennyországot fogadjátok magatokba, Aki Én Magam vagyok. Mert a Menny a szeretet és a béke végtelen kiáradása.

Gyermekeim! Vágyakozzatok az Isten Országába, amelyet Atyám kezdettől fogva nektek készített. Azoknak, akik Őt szeretik.

Kicsinyeim! Ne hagyjátok, hogy a gondolataitokat lefoglalják a világ dolgai! Minden itt marad. Minden elmúlik. Emeljétek fel tekinteteket Rám, a Megfeszítettre! Nézzétek, mennyit szenvedtem azért, hogy megnyissam előttetek Országom kapuját! A kapu Én Magam vagyok. Aki Rajtam keresztül megy be, az legelőt talál. Örök boldogságot. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Csak általam, mint egy kapu által mehettek be az örök életre.

Kicsinyeim! Fogjátok fel: az élet Én vagyok! Szavaim lélek és élet. Örök élet mindazok számára, akik megfogadják és tettekre váltják tanításomat. De az örök halál leselkedik mindazokra, akik süketek szavaim meghallására.

Gyermekeim! Ti döntitek el örök sorsotokat. Én mindnyájatokat megváltottalak. De csak azok nyerhetik el az örök boldogságot, akik együtt működnek kegyelmemmel.

Kicsinyeim! Az idő lejár. Irgalmasságomat felváltja igazságosságom. Addig vonuljatok fedezékbe, amíg a kegyelem ideje tart. Most még feloldozást nyerhettek bűneitek alól. Most még a szívetekbe fogadhattok. De eljön az óra, sőt már itt is van, amikor a sátán elvesz Engem tőletek. Megfoszt a szentségektől. Templomaimat bezárják. Az igaz tanítás helyett eretnekségeket hirdetnek. Most jöjjetek Hozzám! Most még köztetek vagyok. Imádjatok, dicsőítsetek, kérjetek! Minden kéréseteket meghallgatom. Az idő még rendelkezésetekre áll. De már nem sokáig.

Drága gyermekeim! Ma még kérlellek benneteket. De amikor lelketek kilép porsátor testetekből, meg kell, hogy ítéljelek. A ma még a tiétek. A halál hirtelen jön. Utána már nem tudtok megtérni. Vegyétek komolyan figyelmeztetésemet, melyet nagy szeretettel intézek hozzátok. Megáldalak titeket Szívem végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”