2018. július 13. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Szívem szeretete átölel téged. Én jobban szeretlek, mint a Föld összes embere együttvéve. Én mindig veled vagyok. Édesanyád Velem van. Kimondhatatlanul boldog. Ő is Velem van, amikor veled vagyok. Lát és hall téged. Imádkozik érted.

Ne csüggedj! Az élet a Földön rövid. Nemsokára együtt lesztek. Édesanyád vár, és már előre örül, hogy újra megölelhetitek, megcsókolhatjátok egymást. Ezt üzeni neked: „Ne sírj, drága kislányom! Örülj és ujjongj, mert hamarosan újra együtt leszünk és együtt maradunk mindörökké. Szeresd nagyon Jézust, Aki kínszenvedése és kereszthalála által megszerezte nekünk az üdvösséget. A keresztfán helyet készített neked is, amelyet nemsokára elfoglalsz. Addig kell a Földön lenned, amíg be nem teljesítetted Isten rád vonatkozó örök szent tervét. Ezért imádkozom, hogy ezt maradéktalanul megtedd.”

Jézus: „Megáldalak téged kislányom, Szívem végtelen szeretetével a derűre, amelyet soha ne engedj ki a lelkedből. Fogadd szeretetteljes áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Mk 9, 39: „Jézus válaszolt”