2017. október 17. Itthon az Úr Jézus…

 „Drága gyermekeim! Váltsátok tettekre Evangéliumomat! Mindig az életszentség és az örök boldogság lebegjen a szemetek előtt! Ennek akarjatok minden élethelyzetben megfelelni. Csak az számít, hogy fölismerjétek és megtegyétek akaratomat, mert minden cselekedetetek, szavatok, de még a gondolataitok is elkísérnek benneteket ítélőszékem elé, amelyekről számon kérlek benneteket. Az Én ítéletem olyan tökéletes és mély, mint Én magam vagyok, Aki a szíveket és a veséket vizsgálom, belelátok gondolataitokba. Én figyelembe veszem természeteteket, örökléseteket, vele született hajlamaitokat, minden körülményt, a legapróbb részletekig, ezért az enyhítő körülményeket nem hagyom ki. Jaj, annak, aki sorozatosan ellene mond felismert akaratomnak, az Evangélium igazságainak, és azoknak ellenében próbál élni. Ez halálos bűn, amire azt mondtam, hogy aki a Szentlelket káromolja, örök vétek terheli. 

Drága gyermekeim! Legyetek lélekben kisdedek, hagyatkozzatok Rám mindenben, teljesen! Nem az számít, hogy mikor milyen események követik egymást, és hogy a próféciák mikor és hogyan teljesülnek, hanem csak egyedül az, hogy megfeleltek-e elvárásaimnak, kutatjátok-e rátok vonatkozó örök, szent tervemet, isteni akaratomat, és azokat tettekre váltjátok-e. Ebben áll az életszentség. Ezt kértem mindnyájatoktól: legyetek szentek, mert Én Szent vagyok, legyetek tökéletesek, mint Mennyei Atyátok. Igyekezzetek tettekre váltani tanításomat, és erre figyelmeztessétek a környezeteteket is! Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Ha bármikor is jövök értetek, kihívom lelketeket porsátor testetekből, akkor készenlétben talállak titeket, és mint az okos szüzek, bejöhettek Velem az örök menyegzőre. Ezt tanítottam az Evangéliumban. Szavaim örök érvényűek és megmásíthatatlanok. Elmélkedjetek kínszenvedéseimről és kereszthalálomról, mekkora árat fizettem a ti üdvösségetekért. Nem vagytok a magatokéi, mert Én fizettem értetek rettenetes váltságdíjat. Ezért számon kérlek titeket életetek minden pillanatáról, minden szavatokról. Életeteket arra kaptátok, hogy megszentelődjetek és másokat is életszentségre vezessetek. Ti, akiket megváltottam, az Enyéim vagytok mindörökre. De csak azok maradnak meg Mellettem, akik szabad akaratukból ezt akarják. Ezért mondtam: sokan vannak a meghívottak, de kevesen a választottak. A keresztről mindenkit hívtam, amikor azt kiáltottam: „Szomjazom!” De csak azokat tudtam kiválasztani, akik hívásomra igent mondtak. 

Gyermekeim! Nagy dolog a kiválasztottság, módfelett hatalmas kegyelem, melynek gyümölcseit láthatjátok a Földön, de még inkább a Mennyben. Ezért kérlek benneteket, beszéljetek mindenkinek az Én végtelen szeretetemről, meghívásomról, hogy minél többen igennel válaszoljanak és kövessenek Engem a keskeny úton. Bár követésem nehézségekkel jár, önmegtagadással és kereszthordozással, de a lelketekbe olyan nagy örömet, derűt és boldogságot adok, hogy nem cserélnétek senkivel. Erről ismeritek meg szavaim igazságát: „az Én igám édes, az Én terhem könnyű”. Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem túláradó szeretetével adok rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Zsid 6, 5: „Isten tanítása”