2017. február 13. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ezek az utolsó alkalmak, amikor még köztetek vagyok. Megszüntetik az Átváltoztatást és ezzel magát a Szentmisét is száműzik a templomból, mert ahol nincs átváltoztatás, azt nem hívhatják többé Szentmisének. De ne féljetek: mindig rendelek ki igaz és hű papokat, akik tiszta szívből szeretnek Engem és a rejtekben bemutatják a Szentmisét és kiosztják a szentségeket, Szent Testemet és Véremet a híveknek, akik Bennem hisznek.

Gyermekeim! Az idő eljött. Ellenfelem mindent előre eltervezett és gondosan előkészített. A hitehagyás órája beteljesül. A jelek már előre látszanak. A legjobban Nekem csak az fáj, hogy sokan bedőlnek és elkárhoznak. Pedig Én minden kegyelmet megadok, a lelkük mélyén hívogatom, vonzom őket Magamhoz, de ők többre tartják az e világi embereknek való megfelelést az Isten törvényeinek teljesítésénél.

Gyermekeim! Készüljetek! Az óra itt van. Hamarosan elhurcolnak, börtönbe zárnak titeket, és a véreteket ontják a hitetek miatt.

Drága gyermekeim! Mint ahogy az Én órám elérkezett, amikor a Getszemáné-kertben igent mondtam Atyám akaratára, a Megváltásra, amiért megszülettem erre a világra, úgy most nektek is azt mondom, hogy mondjatok igent az üldözésre, a számkivetettségre Énértem. Így osztozzatok sorsomban, hogy halálotok után majd a dicsőségemből is részt kapjatok, mert csak az üdvözülhet, aki mindhalálig kitart Mellettem. A Mennyország azoknak készült, akik az Istent szeretik. Erre áldalak meg titeket Szívem végtelen, túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal a végső nagy harcra, amely már beteljesülőben van az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Kol 1, 25: „Isten szava” 24: „Örömmel szenvedek értetek, és testemben kiegészítem, ami Krisztus szenvedéséből hiányzik, testének, az Egyháznak javára.” Mk 6,30: Kenyérszaporítás Mk 6,14: Keresztelő Szent János halála.