2016. július 5. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Szívemnek kedves választottjai! Nagyon, nagyon szomorú az Én Lelkem, mert sokan hűtlenül elhagynak. Engem hibáztatnak a világban zajló szenvedések miatt. Ez a sátán hazugsága és kísértése.

Gyermekeim! Én, a végtelenül szerető Isten, Aki meghaltam értetek a keresztfán, hogy megváltsalak benneteket, hogyan akarhatnék nektek rosszat? Ezt a csodálatos világot Isten azért teremtette, hogy az ember birtokba vegye, és örüljön a természeti kincseknek, és adjon érte hálát Istennek.

Gyermekeim! Ezt a világot a ti bűneitek teszik pokollá. Mert a háborúkat és a gyilkosságokat nem Isten akarja, hanem a sátán, akinek az emberek engedelmeskednek. Szabad akaratot kaptatok. Ti döntitek el, hogy kinek akartok engedelmeskedni. Én szerető Istenetek vagyok. Ha Nekem, és a szeretet parancsának engedelmeskednétek, akkor boldogan és gond nélkül élnétek ezen a földön. A gépek dolgoznának. A föld bőséges termést hozna, nektek pedig lenne elég időtök imádkozni, Istent dicsőíteni, Neki hálát adni, és pihenni.

Gyermekeim! Ezt a gyönyörű világot a ti telhetetlenségetek, kapzsiságotok, hatalomvágyatok rontotta el. A ti szabad akaratotok és bűneitek miatt van tisztítótűz és pokol. Egyébként csak mennyország lenne, ahol Én helyet készítettem nektek. De oda csak azok mehetnek be, akik Istent szeretik.

Gyermekeim! Szeressétek Istent úgy, hogy megtartjátok parancsait! Ne álljatok szóba a sátánnal! Ő a hazugság atyja, és az örök vesztes.

Gyermekeim! Még kaptatok időt a megtérésre. De használjátok ki, mert mondom nektek: hamar lejár a kegyelem ideje. Irgalmasságomat felváltja igazságosságom haragja. A világ megtisztítása már elkezdődött. Ez a sok természeti katasztrófa, annak a jele. Térjetek meg Hozzám mielőbb, mert hirtelen tör rátok a halál, ami egy pillanat lesz csupán. Ha készületlenül talál, ha nem tartottatok bűnbánatot, akkor az örök tűzre kerültök, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás. Már mindent elmondtam nektek. A világban zajló sok tragédiának a bűn az oka. Éljetek szeretetben és békességben, és akkor a világ paradicsomkertté változik! Ti pedig boldogok lesztek. Imádkozom értetek Atyámhoz. Megáldalak benneteket Szívem túláradó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”