2015. április 2. Nagycsütörtökön Szentségimádáson Jézus…

„Nagycsütörtök van. Ez elárultatásom éjszakája.

– Egy közületek elárul Engem.

– Csak nem én Uram?

– De bizony te vagy.

Gondolkozzatok el ezen a párbeszéden! Én ma is itt vagyok köztetek. Bennetek élek. A lelkiismeretetek szava által Én figyelmeztetlek. Miért árult el Júdás? Azért, mert nem úgy cselekedtem, ahogy elvárta Tőlem. Nem koronáztattam Magam királlyá. Nem szabadítottam fel népemet a rómaiak uralma alól. Én Atyámnak engedelmeskedtem. Én az egész emberiség, az Általam alapított új Egyház Királya vagyok. Ide minden embert meghívtam. Zsidókat és pogányokat egyaránt. Az emberek nagy része ma is csalódik Bennem, mert nem azt kapják Tőlem, amit kérnek, hanem azt, amit az üdvösségük érdekében jónak látok. Sokan ma sem értenek Engem, ezért elárulnak. 

Gyermekeim! Mit tanítottam nektek a Miatyánkban? Legyen meg a Te akaratod. Ha szívből imádkozzátok ezt az imát, és odafigyeltek minden szavára, kiderül, hogy hogyan kell élnetek. Teljesen Istenre hagyatkozva. Ha nem szabtok nekem határt, hanem nyitott szívvel elfogadtok Tőlem jót, rosszat egyaránt, bízva abban, hogy mindent az üdvösségetek érdekében adok, akkor boldogok lesztek már itt a földön, és a mennyben örökké. Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Bízzátok Rám, hogy mit adok meg, és mit nem, mert mindent a ti örök javatok érdekében kaptok Tőlem. Nem az számít, hogy rövid földi életetek során jómódban vagy szegénységben, örömben, vagy szomorúságban éltek. Itt minden elmúlik. Csak az a fontos, hogy e világi életetek után mi vár rátok: örök boldogság, vagy örök kárhozat. Nézzétek, mi lett Júdás sorsa: kétségbeesés, lelkiismeret furdalás, öngyilkosság, ami nem oldott meg semmit. Sőt, mindent rosszabbra fordított. Róla mondtam: senki sem veszett el tanítványaim közül, csak a kárhozat fia. Ez az áruló Júdás volt. De menjünk tovább. Nézzetek Péterre: hogy fogadkozott. Aztán megijedt. Félt, hogy ő is az Én sorsomra jut. Félelmében megtagadott. Aztán megszólalt a kakas. Eszébe jutottak szavaim. Nagyon megbánta tettét, és keserves sírásra fakadt. Majd, amikor betöltötte a Szentlélek, hirdette Isten Evangéliumát, végül az életét adta Értem. Az örökkévalóságban, dicsőségemben részesítettem, vértanú szent apostolaim között ujjong örökkön örökké, dicsőséget és hálát zeng Nekem. Mekkora különbség Júdás és Péter között. 

Gyermekeim! Látjátok, a szentek is elestek, de mindig felálltak, ettől üdvözültek. Kövessétek példájukat! Keljetek föl bűneitekből, mert hamarosan lesújt a földre igazságosságom órája! A szenvedés kelyhét minden bűnösnek ki kell inni. Térjetek meg Hozzám, amíg még nem késő! Ne az e világi gazdagságot és karriert hajszoljátok, mint Júdás, hanem kövessetek Engem, mint szent apostolaim, az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútján! 

Éjszaka van. Júdás kiment az utolsó vacsora terméből. Elárult Engem harminc ezüstpénzért. Mi lett a jutalma? A lelkiismeret gyötrése és az örök kárhozat. Vigyázzatok! Ne szakítsátok el magatokat Tőlem a bűn által, ami a kárhozatba visz! Maradjatok egységben Velem! Addig járuljatok a szentségekhez, amíg még köztetek vagyok, mert ellenfelem már felkészült, hogy eltöröljön Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Hamarosan felállítják a vészt hozó undokságot, a bálványt, ami maga a sátán. Akkor lesújt a világra Atyám haragja, mert ezt a világot csak a Szentmise, az Én vértelen keresztáldozatom, a szentségek és a szentek imái tartják fenn. Ha ezt eltörlik, nem való már másra ez a világ, minthogy a tűz martaléka legyen. „Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni… Mint a tolvaj, úgy jön el az Úr napja. ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld, és ami rajta van, elenyészik. Mivel így minden elpusztul, minden tekintetben szentül és vallásosan kell élnetek, hiszen várjátok és siettetitek az Isten napjának eljövetelét, amikor is az egek lángba borulnak és felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak. Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját.” (2 Péter 3, 9-13.) 

Drága gyermekeim! Már mindent elmondtam nektek. Éljetek szüntelen készenlétben, mert hirtelen sújt le az ítélet haragja mindazokra, akik figyelmen kívül hagyják szavaimat. Ezek sorsa pedig az örök kárhozat. Ti választjátok meg örök sorsotokat. Gondolkozzatok el rajta, és szívleljétek meg figyelmeztetéseimet, amíg még nem késő! Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”