2014. november 16. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik figyelmesen elolvassátok üzeneteimet, és igyekeztek azokat tettekre váltani. Kérlek titeket, most még inkább figyeljetek felhívásaimra, és haladéktalanul valósítsátok meg a benne foglaltakat. Nyugodtak lehettek afelől, hogy Én szólok hozzátok, mert szavaim tartalmilag megegyeznek a Szentírással. Ha valaki mást mondana nektek az Én nevemben, ne higgyetek neki! Szent Pál apostolom leírta: „…akár mi, akár egy mennyei angyal más Evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen!” (Galata 1,8) Az utolsó apostollal a kinyilatkoztatás lezárult. Ez azt jelenti, hogy tartalmilag sem újat, sem az ellenkezőjét ne fogadjátok el, mert az nem Istentől származik. Én azért adok üzeneteket, mert felhívom figyelmeteket a Szentírás tartalmára, és azok időszerűségére, valamint helyesen értelmezem ezeket, hogy tanítsalak benneteket. Mindezt azért teszem, hogy az üdvösségre vezesselek titeket, megadva a tisztánlátást, hogy hogyan kell élnetek. Ezért olyan fontos, hogy megfogadjátok, és tettekre váltsátok figyelmeztetéseimet. Közületek sokan nem olvassátok, és nem ismeritek a Szentírást. De érdekelnek a próféciák, ezért elolvassátok az üzeneteket. Én a Szentírást ismétlem meg nektek, és az abban foglalt próféciákat. Többen kérdezték, hogy a nagy figyelmeztetés benne van-e a Szentírásban. Nos így, ezekkel a szavakkal nincs. De a Szentlélek kiáradása folyamatos az első apostoloktól kezdve. Tulajdonképpen minden megtérő bűnöst Maga a Szentlélek világosít meg, hogy hagyjon fel addigi bűnös életével, keressen és kutasson Isten után, ismerje meg, és adja át az életét Neki. A karizmatikus megújulás is a Szentlélek kiáradása és megvilágosító kegyelme. A nagy figyelmeztetés Isten hatalmas ajándéka, amelyre a legnagyobb szüksége van ennek a feje tetejére állt, értékrendjét elvesztett, bűneiben vergődő világnak. Ahol elhatalmasodott a bűn, ott túlárad a kegyelem. Amikor Isten elérkezettnek látja az időt, akkor a Szentlélek minden embernek meg fogja mutatni a saját lelkét. Megmutatja neki az Ő rá vonatkozó örök szent tervét, és azt, hogy ő hogyan válaszolt rá. Minél messzebb van az egyén élete attól, amit Isten megálmodott róla, annál nagyobb lesz a szenvedése. Ez egy hatalmas lelkiismeret furdalás lesz, egy óriási kín, ami jóvátételért kiált. Hatalmas kegyelem, hogy az egyén még megtérhet, és megváltoztathatja addigi életét. Tulajdonképpen minden megtérés hasonló módon zajlik le a lélekben. A tragédia abban áll, ha az egyén görcsösen ragaszkodik bűneihez, és elkárhozik. Ne féljetek a nagy figyelmeztetéstől! Ez Isten hatalmas kegyelme a ti üdvösségetekre. Így akar megállítani, hogy ne rohanjatok a vesztetekbe. 

Drága gyermekeim! Az Isten, Atyám, Én és a Szentlélek nagyon – nagyon szeretünk mindnyájatokat, kivétel nélkül. Isten nem akarja, hogy csak egy is elvesszen közületek. Én azért szálltam le a földre, hogy üdvözítselek benneteket. 

Gyermekeim! A bűnös nem örökölheti a mennyet. Oda csak szentek léphetnek be. Ezért tanítottam nektek Atyám  Igéjét, a Szent Evangéliumot, hogy megtanuljatok szentekké válni. 

Gyermekeim! Az életeteket arra kaptátok, hogy megszentelődjetek, és másokat is megszenteljetek. A szentség szeretet. A menny azoknak készült, akik Istent szeretik. Amit a kicsinyek közül eggyel tesztek, Velem teszitek. Engem lássatok minden nyomorgóban, minden rászorulóban! Manapság sokkal nagyobb a lelki éhség, mint a testi. Adjátok tovább tanításomat! Hirdessétek életpéldátokkal, tetteitekkel, szavaitokkal! Egy mosoly, egy jó szó, egy jó cselekedet balzsam a léleknek, bearanyozza a napot. Legyetek derűsek, türelmesek és szeretetteljesek egymáshoz! Kezdjétek el a családon belül, vigyétek ki a munkahelyre, az utcára! Arról ismernek meg, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Kérlek titeket, legyetek világító fáklyák! Világítsátok be ezt a sötétségben tapogatózó világot! Annyi ember keres rossz helyen: kártyajóslás, ezotéria, new age, energia átadás stb. Ezek mind ellenfelem, a sátán csapdái. Emlékezzetek, mit kérdeztem a betegektől, mielőtt meggyógyítottam őket: hiszel-e? Legyen neked a te hited szerint! Én most is ugyanaz vagyok, mint két ezer évvel ezelőtt. Aki hittel imádkozik Hozzám, azt meggyógyítom, sőt üdvözítem. Ezt mondtam: aki hisz, üdvözül. Aki nem hisz, elkárhozik. 

Gyermekeim! Csak Istenben higgyetek, Aki szeret benneteket! A sátán elől meneküljetek! Ő a hazugság atyja, aki megtéveszti és rászedi, majd a pokolba taszítja áldozatait, mert gyűlöl mindenkit. 

Gyermekeim! Nem lehet kétfelé sántikálni. Ne foglalkozzatok a sátán praktikáival, mert foglyul ejt, és a kárhozatba taszít! Csak tiszta forrásból igyatok! Olvassátok az Evangéliumot, és imádkozzatok! Isten Mindenható. A sátán az örök vesztes. Ő csak annyit tehet, amennyit Isten megenged neki. 

Gyermekeim, elcsatangolt, kicsi báránykáim! Jöjjetek vissza Hozzám, amíg még nem késő! Engem kövessetek, a jó Pásztort, Aki az életemet adtam értetek! Ne higgyetek a farkasnak, mert áldozatul ejt benneteket! Én gondviselő Istenetek vagyok. Csak Hozzám forduljatok! Csak Tőlem kérjetek! Én azért jöttem, hogy életetek legyen, és bőségben legyen. Higgyetek Nekem, és Én bevezetlek titeket Atyám házába, ahol helyet készítettem nektek, a keresztfán. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”