2017. június 8. Itthon az Úr Jézus…

 „Drága gyermekeim! A keresztről szólok hozzátok. Készüljetek! Beteljesülnek szavaim. A terv már elkészült kiirtásotokra, de nem számolnak Velem. Tűz fog lecsapni az égből, és elpusztítja mindazokat, akik titeket megölnek, és az egész világ meg fog tisztulni.

Gyermekeim! Életetek minden napján úgy éljetek, mintha az a nap lenne az utolsó lehetőség számotokra, hogy felkészüljetek, és készenlétben várjátok a pillanatot, amikor átlépitek a halál küszöbét, és megjelentek ítélőszékem előtt. Mondom nektek, beteljesülnek az Evangélium szavai: Boldogok a szolgák, akiket Ura érkezése készenlétben talál. De nagyon boldogtalanok azok a szolgák, akik megátalkodottak a bűnben, és nem várják Uruk érkezését, és amikor Uruk megérkezik, nem találja őket készenlétben. Ezek mind a külső sötétségbe kerülnek, a pokol tüzébe, ahol lesz sírás és fogcsikorgatás.

Gyermekeim! Ne mondjátok, hogy kemények és szigorúak szavaim! Én csak az Evangéliumot ismétlem nektek. Az óra már itt van. Éljetek szüntelen készenlétben, és imádkozzatok a szegény, szerencsétlen bűnösökért, mert ha nem imádkoztok értük, az örök tűzbe fognak kerülni. Erre áldalak meg, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Mk 4, 1: „Jézus tanít” 17: „üldözés”