2017. július 17. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Édesanyám Fatimában a kis Jácintának azt mondta, hogy lesz egy olyan divat, ami nagyon fogja sérteni a Mennyei Édesatyát. Ez a szemérmetlen öltözködés, vagy inkább vetkőzés a ti napjaitokban vált szokássá. A lányok és asszonyok olyan ruhát viseljenek, ami nem takarja ki a testet és nem adja ki a formát! Édesanyám legyen a követendő példa, Ő legyen a női ideálotok!

Drága gyermekeim! Az időtöket úgy osszátok be, hogy mindig jusson a szent csendre, a tabernákulum előtt való imára, beszélgetésre Velem. Kérjetek meg Engem, tanítsalak meg titeket szavak nélkül imádni az Istent! Elég csak egy gondolat: Istenem, szeretlek! Hálát adok mindenért. Ilyenkor tudatosítsátok magatokban, hogy Én bennetek lakom, és ti Énbennem. Én az ilyen lelkekkel örökre elválaszthatatlan egységet alkotok. Ti állandóan az Én Jelenlétemben éltek. Fontosabb vagyok számotokra, mint a levegő, vagy a fény. Nélkülem lelki halottak lennétek. Adjatok hálát szüntelen mindenért: hogy megteremtettelek, hogy a tiétek vagyok, és ti az Enyémek lehettek. Adjatok hálát mindazért, amit megadok, és amit megakadályozok. Boruljatok le Előttem, üresítsétek ki magatokat, és magasztaljátok gondviselő jóságomat. Mindezt lélekben is megtehetitek, akár a tabernákulum előtt vagy a szobátokban: a lényeg az, hogy teremtsetek csöndet magatokban bent, és kint, a környezetetekben. Ne engedjétek, hogy más gondolatok lefoglalják elméteket: üresítsétek ki magatokat teljesen! Adjátok át Nekem magatokat és minden ügyeteket! Határtalanul bízzatok Bennem, mert Én a tiétek vagyok! Nagyon megbízom bennetek. Szent Testemet és Véremet adom nektek. Nem kérek mást, csak azt, hogy szeressetek Engem: teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökből! Imádkozzatok mindazokért, akiket elétek hozok, hogy ők is szentek legyenek, és veletek együtt magasztalják jóságomat és irgalmas szeretetemet Országomban, mindörökké.

Drága gyermekeim! Ez egy egész életprogram. Ha tettekre váltjátok, nagy lelki békét fogtok élvezni. A derű soha nem távozik el a szívetekből, és ha a külső zajok fölerősödnének is, ha üldözés is lesz, ti akkor is nyugodtak maradtok, mert megteszitek, amit kérek tőletek, és Én az Én békémet ajándékozom nektek. Erre áldalak meg titeket, Szívem túláradó végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 2, 13: „(Jézus) tanította őket” 1Tim 1, 13: „üldözés”