2017. február 21. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívem kicsi választottai! Nagyon kedvesek vagytok Számomra. Igen nagy örömömet és boldogságomat találom bennetek. Most mégis szomorú vagyok miattatok, mert előre látom sorsotokat, amikor sok viszontagság közepette igen nagy üldözést kell elszenvednetek. Ne higgyétek, hogy elhagynálak benneteket. Akkor vagyok legközelebb hozzátok, amikor szenvedtek. Én, a szenvedő, keresztre feszített Krisztus, mindig azok mellett állok, azokkal egyesülök, akik Értem üldözést és vértanúhalált szenvednek. Drága gyermekeim! Véssétek jól szívetekbe szavaimat: „Én veletek vagyok mindennap a világ végezetéig.” „Nálam nélkül semmit sem tehettek.” Ez a két mondat ragyogja be lelketeket, adjon nektek reményt, vigaszt, boldogságot.

Amikor a szüleim Egyiptomba menekültek velem, Szent Anyám Józsefnek azt mondta: „Hát hol a bölcső és a bútorzat és a bőséges kelengye, amit készítettem Kisbabámnak?”, mert azokat ott kellett hagyniuk, a szamár hátára ugyanis nem fért föl. Ekkor József bölcsességgel eltelve ezt válaszolta: „ha Jézus velünk van, mindenünk megvan”. Ti is, amikor szükséget szenvedtek és hiányos a kellék a rejtekben bemutatandó Szentmiséhez, csak azt ismételgessétek: „ha Jézus velünk van, mindenünk megvan.”

Drága gyermekeim! Gondoljatok száműzetésetek végére, mert az életetek a Földön rövid. Ez a világ az összes kincsével és pompájával örökre elmúlik, de az a szebb világ, a Mennyország, nektek készült, örökre ott lesztek. Imádtok, szerettek Engem és az örök boldogság lesz a tiétek. Erre gondoljatok, amikor majd üldöznek és nélkülöznötök kell, hogy itt maradtam köztetek a parányi Szentostyában és Borban, és a hitetekkel Szent Testemet és Véremet fogadjátok magatokhoz. Sajnáljátok azokat, akiknek ez nem adatik meg, mert más vallásba születtek, vagy a sátán távol tartja őket Tőlem a bűneik miatt. Örüljetek és ujjongjatok, hogy Én a tiétek vagyok, és ti örökkön-örökké az Enyémek maradtok. A Mennyben látni fogtok Engem úgy, amint vagyok, színről-színre, teljes dicsőségem pompájában. Úgy hullatom rátok vissza dicsőségemet, amint azt erényeitekkel és szolgálatotokkal kiérdemeltétek, és amilyen mértékben részesültetek a Földön szenvedéseimben. Erre gondoljatok, drága gyermekeim, az eljövendő dicsőségre és boldogságra, és soha ne a földiekre helyezzétek tekinteteteket. Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: 1Tessz 2, 14-15: „Ti ugyanazt szenvedtétek el saját népetektől, amit ők a zsidóktól, akik Urunkat, Jézust és a prófétákat is megölték, minket pedig üldöznek, ezért az Isten előtt nem kedvesek, és az embereknek is ellenségei.”