2016. szeptember 28. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Drága gyermekeim! Szeressetek Engem lángolóan! Merüljetek el Szívemben, mint parányi vízcsepp a hatalmas Szeretetóceánban! Minden gondotokat adjatok át Nekem, teljesen hagyatkozzatok Rám, ne foglalkoztasson a jövő, sem a jelen, sem a múlt! Csupán a jelen pillanatban éljetek! Gondoljatok Rám szüntelen, adjatok hálát Nekem mindenért, és így nem tud becsapni a sátán. Ha közömbösek vagytok és dicsőítetek Engem, minden jóért és rosszért egyaránt, akkor nagy lelki békében lesz részetek, Belém vetett bizalmatok sziklaszilárd lesz, mint a sziklára épített ház, és nem tud megingatni sem kísértés, sem semmi esemény, ami veletek kapcsolatos, és ami rajtatok kívül van a világban. Akkor már a Mennyországban éltek, mert bizalmatok és örömötök egyedül Én vagyok, Én, az örök, változatlan, szerető, gondviselő, jóságos Megváltó Isten. Csüngjetek mindig az Én isteni szerelmemen, amely sokszorosan felülmúlja a világ összes szeretetét és jóságát! Féltékenyen szeretlek benneteket és azért féltelek, hogy ne legyetek a sátán martaléka, hanem örökké Hozzám tartozzatok és üdvözítselek benneteket. A lelketekre beszélek, vonzalak titeket, minden kegyelmet megadok, hogy elnyerjétek az örök életet, amire megteremtettelek.

Drága gyermekeim, a legnagyobbat: az életemet adtam értetek a keresztfán. A legnagyobbat: Önmagamat adom nektek nap, mint nap a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Járuljatok Hozzám tiszta lélekkel és minden Szentáldozásnak végtelenül örüljetek, mert mindenhatóságomban Engem fogadtok be, Akit az egész világ be nem fogadhat. Ezt a képességet a hitetek és a szeretetetek révén adom nektek. Imádkozzatok azokért, akik szentségtörő módon fogadnak Engem magukba, mert nagy lesz a számadásuk, és emiatt sokan el is kárhoznak. Kérjétek a tisztánlátást mindazokra, akik a szentségekhez járulnak, hogy ne kövessenek el szentségtörést, sem a gyónáskor, sem a Szentáldozásnál, mert Isten nem hagy Magából gúnyt űzni és megfizet mindenkinek tettei szerint.

Gyermekeim! Szeressetek viszont Engem mindenekfölött! Elmélkedjetek szenvedéseimen! Dicsőítsetek és magasztaljatok mindig, folyamatosan, mindenért! Fogadjátok megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 8, 2: „(Jézus) mondta”