2016. január 7. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Ezt üzenem X-nek: Drága Gyermekem! Szeress Engem lángolóan mindenekfölött! Hamarosan meg kell vallanod Engem ezelőtt a bűnös nemzedék előtt. Úgy szeress, hogyha kell, az életedet is oda tudd adni Értem! Ne ragaszkodj itt a Földön senkihez és semmihez, egyedül törvényeim megtartásához és Hozzám, az Oltáriszentséghez! Hamarosan nagy üldözés fog kitörni, megrostálom a népeket, szétválasztom a búzát a konkolytól, most kiderül sok szív titkos gondolata [itt az agg Simeon énekére utal az Úr]. Szétválasztom az igazakat a hamisaktól, a hűségeseket a képmutatóktól, csak aki hűséges Hozzám mindhalálig, az üdvözül. 

Te mindig maradj meg az igaz úton, légy hűséges Hozzám mindhalálig! Akkor felfedem előtted Isteni titkaimat, bevezetlek Irgalmas Szívem mélységébe, szentté foglak tenni, irgalmas szeretettől lángoló Szívem lesz a te otthonod. Ne légy személyválogató, szeress az Én kedvemért mindenkit, még a bűnösöket is úgy, hogy sokat imádkozz értük, és vállalj áldozatokat a megtérésükért! A bűneiket utáld és gyűlöld, és határolódj el tőlük, de a bűnösöket vezesd Hozzám, hogy megtérjenek és üdvözüljenek! 

Téged sok lélek megmentőjévé teszlek. Ez az Én rád vonatkozó örök szent tervem. Ha mindig Rám figyelsz, és hívod a Szentlelket, Én utat mutatok neked és megadom az indítást, hogy mikor mit kell tenned. Én olyan ékesszólást adok neked, amelynek senki sem fog tudni ellene mondani. 

Az élet a Földön rövid, és ellenfelem szüntelenül leselkedik, hogy kit nyeljen el. Ahhoz, hogy eredményesen tudd menteni a lelkeket, bátor harcosnak kell lenned, aki az Én erőmből, a szentségek által töltekezel, és így legyőzöd a gonoszt Szent Vérem erejével, amely ajkadon piroslik, és az Én Szent Testemmel, amellyel eggyé válsz minden Szentáldozásban. A te nyelved csak az Én tanításomat hirdesse, csak az Isten dicsőségét beszélje! A népekkel, akiket eléd vezetek, légy mindig szeretetteljes, segítőkész és mindenkiért imádkozz! Kérd, hogy Én tanítsak általad, és Én álljak közted, és minden ember közt! 

Gyermekem! Imádkozz az emberekért! Sokan nem veszik komolyan a szentségek súlyát. Sokkal gyakrabban kellene nekik gyónni, mint ahogy ezt teszik. Kérd a Szentlelket, hogy mutassa meg nekik a bűneiket, és azt a nagy kegyelmet, hogy magát az Istenembert fogadják a lelkükbe a Szent Eucharisztiában. Beszélj nekik Rólam, hogy mily nagy árat fizettem azért, hogy köztük maradtam, hogy a világ végezetéig szenvedek azoktól, akik bűnben vesznek Engem magukhoz, ahol a sátán az úr, ahol Engem újra meg újra leköpdösnek, meggyaláznak, kigúnyolnak, megostoroznak, tövissel koronáznak és keresztre feszítenek. Valósággal bekényszerítenek Engem szabad akaratukkal a lelkükbe, ahol újrajárom a keresztutat, és újra meg újra kínhalált szenvedek. Jaj, annak az embernek, aki így vesz Engem magához, mert a saját kárhozatára teszi. 

Gyermekem! Gyakran emlékezz meg ezekről a szavaimról és hirdesd mindenkinek! A szavaid izzanak az Irántam való szeretettől, és a bűnösök iránt való részvéttől és szánalomtól! Értesd meg az emberekkel, hogy soha ne megszokásból áldozzanak, hanem mindig csak szeretetből fogadjanak a szívükbe! Ha pedig szeretnek, akkor úgy fogadjanak Engem olyannak, Aki valójában vagyok, a második Isteni személy, az Istenember, Aki örökké élek, Aki hatalmasabb vagyok minden világi méltóságnál, és fölötte állok az egész világnak. Szemléltesd velük, hogyha egy előkelő embert, egy királyt, egy császárt, vagy egy minisztert fogadnának a házukba, akkor bizonyára alaposan kitakarítanának, kifestenének, és finom ételeket készítenének a számára. Méltán várom el ezt egy lélektől, aki a szívébe akar fogadni Engem, hogy lelke hófehér és ragyogó fényes legyen, amit a Szentgyónásban, alapos bűnbánatban megtisztított. A finom csemegék pedig azok a szeretetaktusok legyenek, amelyekkel Rám figyelt a Szentmisében, nem kalandozik el, hanem összpontosít a felolvasott szentírási részekre és a pap szentbeszédére. És miután így összeszedte magát, így fogadjon Engem a lelkébe. Amikor pedig ez a nagy Találkozás megtörténik, hogy Én, az Istenember, Aki a Szentlélek közreműködése által leszállok az oltárra, és betérek egy hívő szívébe a Szentáldozásban, akkor pedig ne rohamozzon meg Engem a saját problémáival, mint egy automatát, hogy kikényszerítse Belőlem kívánságai teljesítését, hanem mint egy szeretett Vendéget, Akit várva várt, ültessen le lelke palotájában, és nagy szeretettel figyeljen Rám, kiüresítve önmagát, és szívja be a lelkébe a kegyelmeket, amelyeket ilyenkor kap Tőlem, és ezután a csöndesség után, amivel megadja Nekem az elsőbbséget, hogy szóljak hozzá, ha úgy gondolom, mély megsemmisülésben adjon Nekem hálát azért, hogy itt maradtam köztetek, hogy az ő szívébe betértem és osztom kegyelmeimet kinek-kinek szükséglete szerint, és csak annyit kérjen: Uram, tégy engem méltóvá, hogy ajándékaidat befogadjam, és szent akaratodat tettekre váltsam. Te légy az én Istenem, Vezetőm, Mindenem, Örök Boldogságom. Ámen. 

Gyermekem, azt a feladatot szántam neked, hogy tanítsd a híveket, hogy fölismerjék és fölfogják a Szentmise hatalmas kegyelmét, az Átváltoztatást, a Szentáldozást, a Szentségeket, a Gyónást. Különösen fontos, hogy ne csak egyszer vagy kétszer gyónjanak egy évben, hanem mindig, amikor a lelkiismeretük szava figyelmezteti őket. Azt kérem tőled, hogy ezt az üzenetemet egy az egyben hirdesd a szószékről a Szentmisében, gyakran ismételve mindaddig, amíg változást nem észlelsz a hívek között. 

Kisfiam, ne csak hirdesd ezt a híveknek, hanem imádkozz is értük, hogy megnyissam a szívüket, hogy befogadják megvilágosító kegyelmemet és tettekre váltsák szavaimat. Ha mindezt megteszed, szenteket fogsz nevelni a plébánián. Ma az emberek lelkileg nélkülöznek. Megvan nekik mindaz, amire a testüknek szükségük van, de lelkileg éhezik és szomjazzák az igazságot, az Én tanításomat, és még a legalapvetőbb dolgokkal sincsenek tisztában. Magyarázd el nekik a Szentmise lényegét, az Átváltoztatást és az Én valóságos Jelenlétemet az Oltáriszentségben. Mutass rá a tabernákulumra, amint szent papom, Vianney Szent János tette, és ismételd el az ő szavait gyakran: Ő, Jézus, itt van! Itt maradt köztünk, hogy drága Szent Testével és Vérével táplálja lelkünket, hogy éhen és szomjan ne vesszünk a pusztában, ebben a siralomvölgyben.

Ha az emberek fölfognák ezeknek a szavaknak a jelentését, hátat fordítanának minden világi élvezetnek és minden ember a templomban térdepelne.

Kisfiam, szervezz a plébánián rendszeres Szentségimádásokat! Először csak havonta, majd hetente. Oszd be a híveket, hogy ki mikor, mennyi időt tud tölteni Előttem imádságban. Te is igyekezz részt venni ezeken az alkalmakon! Ahol gyakran imádnak Engem a kitett Oltáriszentségben, ott rengeteg kegyelmet adok. Megvédem és megőrzöm azt a helységet, várost, vagy falut, és a híveket elhalmozom kegyelmemmel, sőt, az egész családot is, ha csak egyetlen tagja is jön Hozzám imádkozni. Mondd meg ezt a híveknek és mondd, hogy Én legyek az ő örömük, boldogságuk, reményük, Engem szeressenek, Nálam keressék a beteljesülést! Csak egy Mennyország van, és az Én vagyok, a feltámadt Krisztus, Aki megnyitotta számukra Atyám Országának kapuját. A Földön csak szenvedés van, de aki Hozzám jön, annak a válláról leveszem a terhet, megkönnyítem és megszabadítom. Azt akarom, hogy szenteket nevelj, és te magad is szent légy! Mindez azért lehetséges, mert megnyitottad szívedet Szavaim befogadására, és engedelmeskedni akarsz Nekem. Bizalmad és engedelmességed vonzza le kegyelmeimet számodra és annak az egyházközségnek számára, ahová majd állítalak. Köszönöm neked, hogy megnyitod Előttem szívedet, nagyon megjutalmazlak Országomban és már itt a Földön is meglátod jó munkád gyümölcseit, a sok megtérő embert. Mindig mosolyogjál, mindenkihez legyen egy-két kedves szavad, szeretettel hajolj le minden megfáradotthoz, hallgasd meg panaszkodó szavaikat, vigasztald meg őket ezekkel a szavakkal: testvérem, mindig csak Jézusra tekints, Aki úgy szeret téged, amilyen vagy, és Ő gondot visel rád, akkor is, ha nem érezd. Bízzál Benne, mert bizalmad mértékében kapod Tőle a kegyelmet! Amikor az égen sötét felhők sorakoznak, fölöttük akkor is süt a nap. Isten nem hagy el, ha meg is engedi a próbatételt, utána leveszi a terhet a válladról, az ölébe fog, és a Szívére ölel. Kitartás, türelem, hűség, engedelmesség, alázat, alázat, alázat. Az ilyen emberben találja kedvét az Úr. Aki mindvégig állhatatos, csak az üdvözül. A derűt és a reményt soha nem szabad kiengedni a szívetekből. Erre áldalak meg édes kisfiam Szívem túláradó szeretetével, hogy hirdesd szavaimat úgy, ahogy most leírattam veled, fogadd megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 3, 9 „(Jézus) szólt tanítványainak” 13-15 A tizenkét apostol kiválasztása. „Ezután fölment a hegyre, és magához hívta azokat, akiket akart. Azok hozzá mentek. Tizenkettőt rendelt, akiket apostoloknak nevezett, hogy vele legyenek, s hogy elküldje őket hirdetni az igét. Hatalmat adott nekik, hogy kiűzhessék az ördögöket.”