2016. augusztus 2. Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Az óra itt van, készüljetek! Hamarosan a véreteket fogják kiontani Értem. Ragadozó farkasok törnek az életetekre. Ne féljetek tőlük! A lelketek fölött nincs hatalmuk. Lelketek az Én tulajdonom. Úgy őrizlek benneteket, mint saját dicsőségemet. Ne legyetek szomorúak! Egy gyönyörű, csodálatos világ vár rátok. Onnan láthatjátok a földön lévő szeretteiteket, és még sokkal többet tudtok segíteni nekik, mintha köztük élnétek. Bízzatok Bennem! Soha el nem múló, örök élettel, örök boldogsággal ajándékozlak meg benneteket. Ölelő karjaimba várlak. Szívembe zárlak, örök szeretetembe burkollak. Én vagyok a jó Pásztor, Aki az életemet adtam értetek. A mennyben örök otthont készítettem nektek.

Gyermekeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit készítettem nektek. Elképzelni, felfogni nem tudjátok azokat a végtelen távlatokat és lehetőségeket, amelyeket üdvözült társaitok birtokolnak. Ó, ha csak egy pillanatra láthatnátok, mi vár rátok odaát, mindent megtennétek, hogy azt elnyerjétek.

Gyermekeim! Szüntelen imádkozzatok magatokért és vértanú testvéreitekért, hogy megkapjátok a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Igyekezzetek követni Engem az önmegtagadásban és a kereszthordozásban! Akkor megosztom veletek igámat, ami édes, mert a menny felé vezetlek benneteket. Keresztetek nagyobbik felét Én viszem, ezért megkönnyítem terheteket. Csak az a kereszt nehéz, amit nem szeretetből visztek. Ha keresztutatokon szüntelen Rám szegezitek tekinteteteket, Aki mindig előttetek haladok, lángra gyújtom szíveteket, és Irántam való szeretetből könnyűnek és édesnek találjátok kereszteteket, amelyet azért kaptok Tőlem, hogy az üdvösségre segítselek benneteket. Mert csak a szenvedésekben egyesültök Velem, és csak a kereszt válik az üdvösségetekre. Ez a világ elmúlik minden élvezetével együtt, de aki Engem követ, rátalál a szűk ösvényre, amely az örök életre vezet.

Kicsinyeim! Készüljetek! Éljetek szüntelenül halálra készen! Csak egy a biztos: a halál. Erre készüljetek, mint életetek legfőbb vizsgájára, mert itt dől el örök sorsotok. Ha megtartjátok törvényeimet, a mennybe juttok. De ha süketek vagytok hívásomra, a kárhozatba zuhantok. Kerüljétek a világ élvezeteit! Vessetek meg mindent, ami ellenkezik törvényeimmel! Keressétek a csöndet kint, és bent a lelketekben! A csöndben találtok meg Engem. Az Én békémet adom nektek, amit a világ nem adhat. Megtöltöm lelketeket derűvel. Nálam biztonságban vagytok. Veletek vagyok a világ végezetéig. Nálam nélkül semmit sem tehettek. Maradjatok meg szeretetemben! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Felejtsétek el a sérelmeket, amelyekkel megbántottak! Nézzetek Sebekkel és Vérrel áztatott Testemre! Halljátok meg imámat, amely a keresztről szállt Atyámhoz: „Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” Merítsetek Belőlem erőt! Odaát a mennyben ennek fogtok a legjobban örülni, mert Atyám csak akkor bocsátja meg vétkeiteket, ha ti is megbocsáttok egymásnak. Szeressétek egymást Énbennem, Akiben mindnyájan testvérek vagytok!

Gyermekeim! Hamar véget ér életetek. Előttem csak a szeretetnek van értéke. Amit önzetlen, tiszta szeretetből tettetek, arra adom örök jutalmamat. Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, végtelen, minden emberi értelmet meghaladó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”