2015. június 29. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim, készüljetek! Most olyan idők jönnek, amilyenek nem voltak soha, amióta fennáll ez a világ. Most a pokol összes ördöge ki lett szabadítva azok által, akik bűnben élnek. 

Kicsinyeim! Ne kövessetek el bűnt! Ne szabadítsátok magatokra a démonokat! Ne hagyjátok, hogy becsapjon és gyötörjön benneteket! Fussatok Hozzám! Én minden kísértésben megadom nektek a menekülés lehetőségét. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Végtelenül szeretlek benneteket. Az életemet adtam oda értetek azért, hogy megszerezzem számotokra az örök életet. 

Gyermekeim! Maradjatok meg szeretetemben! Akkor biztonságban éltek. Ne álljatok szóba a sátánnal! Nagyon ravasz. Járjatok az egyenes úton! Szavaitok legyen igen – igen, nem – nem. A többi a gonosztól van. Menjetek előre az igazság útján! Kövessetek Engem, és a szenteket! Kérjétek meg őrangyalotokat, ő sokat tud nektek segíteni. Ha hagyjátok magatokat kézen fogva vezetni általa, elkerülitek a sátán csapdáit, és eléritek hitetek célját, az örök boldogságot. 

Gyermekeim! Ha látnátok, mennyi csapdát vetett elétek a gonosz, hogy elejtsen benneteket, mint a vadakat, meghalnátok a rémülettől. 

Kicsinyeim! Ezért adtam mellétek az őrangyalokat, hogy vigyázzanak rátok, és elkerüljétek a gonosz minden ármánykodását és nyilát. Őrangyalotok tiszteletben tartja szabad akaratotokat. Ha ti a bűnt választjátok, ő megsirat benneteket, de akaratotok ellenére nem fog megmenteni. 

Gyermekeim! A poklot nem Én teremtettem. Az a ti bűneitek következménye. A tisztítótűz az Én nagy irgalmam és szeretetem helye, hogy ha valaki megbánta bűneit, ott vezekelje le. Ez a tisztulás helye. Mint ahogy egy előkelő vendégségbe nem lehet bemenni sáros, rongyos, piszkos ruhában, úgy a léleknek is meg kell tisztulni, hogy méltó legyen a bebocsátásra, a Bárány menyegzőjére. Ó, ha tudnátok, milyen boldogan ad hálát Nekem a lélek, aki megmenekült az örök kárhozattól, és a tisztítótűzben vezekelheti le adósságát. Az igaz, hogy ott nagyon sokat kell szenvedni, de nem tart örökké. A tisztítótűz szenvedése egészen más, mint a pokolé. Míg a pokolban gyűlölködnek és átkozódnak, és a démonok gyötrik őket, ugyanazokat a szenvedéseket okozva nekik, amelyeket ők okoztak földi életükben másoknak. A tisztítótűzben a lelkek magukat vádolják, mert ellenszegültek törvényeimnek, bár ők is ugyanazokat szenvedik, amiket ők okoztak másoknak, de ők hálát adnak Nekem, hogy lehetőséget adtam, hogy levezekeljék bűneiket, ezzel kielégítik igazságosságomat. A legnagyobb szenvedést az okozza nekik, hogy meg vannak fosztva Szent Színem látásától, amire a legnagyobb fokban vágyakoznak. Várva várják kiszabadulásuk napját, amikor vágyuk beteljesül. Mindegyik lélek pontosan tudja, hogy miért került ide, és hogy mennyi ideig kell itt szenvednie. 

Gyermekeim! A mennybe csak a szentek jöhetnek be, akik tökéletesek a szeretetben. Amíg a földön éltek, ha tudatosan és folyamatosan törekedtek rá, elérhetitek ezt a fokot. Először is mindig, minden kísértésben ellene kell mondani a sátánnak. Másodszor: állandóan imádkozni kell, hogy meg tudjátok valósítani az Evangéliumot. Egyedül erre képtelenek vagytok, de Velem meg tudjátok tenni. Ezért mondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Harmadszor: rendszeresen járulnotok kell a szentségekhez, a Szentgyónáshoz és a Szentáldozáshoz. Ezek a ti védőpajzsotok, erőforrásotok a sátán elleni harcban. Negyedszer: ki kell tartani mindhalálig. Ez az életszentség. Ha ebben éltek, megkapjátok a kegyelmet, hogy elnyerjétek az örök életet. Ilyen kegyelmek pl. undor minden bűntől, indítás a jó cselekedetekre, a megbocsátásra, a szeretetre. Ó, milyen boldogok azok, akik így élnek! Már itt a földön a mennyországban vannak. Ezt mondtam: a mennyország köztetek van, ha szeretetben éltek. Odaát csak kiteljesedik, fokozódik és örökké tart. 

Kicsinyeim! Igyekezzetek tettekre váltani szavaimat! Ha megteszitek, amit mondok nektek, örökké boldogok lesztek. Erre áldalak meg titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”