2015. április 12. délután itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ma van az irgalmasság vasárnapja, Isten irgalmasságának az ünnepe. Ma még járulhattok a kegyelem trónusához. Gyónhattok, áldozhattok, még teljes búcsút is nyerhettek. Sokan élnek ezzel a páratlan nagy lehetőséggel. De sajnos sokkal többen vannak, akik hátat fordítanak Nekem. Őket is ide várom. Imádkozzatok értük! 

Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Máté 26,45: „Elérkezett az óra.”

Jézus folytatja: „Most sötétség borul erre a világra. Ezek az utolsó percek, hogy megvalósítsátok figyelmeztetéseimet. Később már nem lesz rá lehetőségetek. Az idő elszáll, az életetek lezárul. Hamar eljön a pusztulás órája.  Kicsinyeim! Már mindent tudtul adtam nektek. Ha nem hallgattok Rám, csak magatokat okolhatjátok. Eljön a sötétség órája, amikor Isten igazságossága váltja fel irgalmasságát. Akkor titeket is utolér a veszedelem, a hirtelen halál. Már minden elő van készítve a vesztetekre. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Éljetek halálra készen! Ezzel még enyhíthetitek a csapásokat. Rengeteg lesz a halott. A föld puszta, sivár és kietlen lesz. Dermedt csend és félelem fog uralkodni mindenütt. Ez az ember műve. Ez a bűn következménye. Ha imádkoznátok, szeretetben és békében élhetnétek. De ezt csak Velem tudjátok megvalósítani. Ezt mondtam nektek: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. De ti süketek vagytok szavaim meghallására. Ti magatok akarjátok megvalósítani álmaitokat itt a földön, a bűn által. Ezért mindent elrontotok, amiért Engem okoltok. Csak egy mennyország van, de azt ne a földön keressétek. Oda csak akkor jöhettek, ha megtartjátok törvényeimet, és Engem követtek a keresztúton. 

Gyermekeim! Szörnyű pusztulás vár a világra. Térjetek meg, amíg még nem késő, mert mindnyájan elvesztek! Ezek az utolsó figyelmeztetéseim. Nagyon szeretlek benneteket, de nélkületek, nem tudlak üdvözíteni benneteket. Szakítsatok a bűnnel, ami elválaszt Tőlem. Közeledjetek Felém az Evangélium útján! Sürgetlek benneteket, mert az idő rövid, és vészesen fogy. Megáldalak titeket Szívem minden emberi elképzelést felülmúló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Márk 1, 14-15: „Jézus…mondta: Beteljesedett az idő…Tartsatok bűnbánatot, és higgyetek az Evangéliumban!”