2014. május 6. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Készüljetek, mert hamar beteljesülnek a próféciák. Készenlétben várjátok az eseményeket, amelyek már nem váratnak sokáig magukra! Így éljetek: Tartsátok meg a főparancsot! Elsősorban az Isten iránti szeretetet, mert Atyám azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Csak utána jöjjön a felebarát szeretete, akiket úgy szeressetek, ahogyan Én erre példát adtam, hogy az életemet áldoztam értetek.

Gyermekeim! Csak a szeretet számít. Minden más itt marad. Minden értékét veszíti, megsemmisül, elenyészik. A mennyben a szeretetből fakadó jócselekedeteitek lesznek a ti kincseitek. Ezért kicsinyeim, fogadjátok meg szavaimat! Bocsássatok meg szívből egymásnak, hogy Atyám is megbocsásson nektek! Szeressétek egymást önzetlen, tiszta szeretettel úgy, hogy hozzatok áldozatokat egymásért, mert az igaz szeretet mindig áldozattal párosul. Amikor bűnbánatot tartotok, mindig tegyétek hozzá: Jézusom, Irántad való szeretetemből bánom minden bűnömet, bánom az egész világ bűneit. Mondom nektek: az ilyen lelkülettel tartott bűnbánat leesdi az ég kegyelmét. Rengeteg megtérő lélek lesz a jutalma.

Kicsinyeim! Figyeljétek a jeleket! Már teljesülnek a próféciák. Nagyon rövid idő, és elvesznek Engem tőletek. Addig jöjjetek Hozzám, amíg még veletek vagyok! Mondom nektek: hamarosan beteljesülnek Dániel próféta szavai: eltörlik a mindennapi áldozatot, amely fenntartja a világot. Helyette felállítják a vészt hozó undokságot. Akkor föllép az antikrisztus, aki imádtatni fogja magát. 

Gyermekeim! Már folynak az előkészületek, amelyek az antikrisztus fellépését szolgálják. Ezek: a tévtanítások, a rengeteg háború, a szegénység, a járványok, a betegségek és a rengeteg nyomorúság szerte a világon. Az emberek megtévesztése, hogy akkor majd minél többen tapsoljanak neki, leborulva imádják őt, aki azt fogja hazudni, hogy ő Én vagyok, és a sátán erejével mindenféle szemfényvesztő csodákat fog tenni. Most újra megismétlem: ti ne higgyetek neki! Ne kövessétek, és ne boruljatok le előtte! Ti egyedül csak Engem imádjatok, Aki visszajövök az ég felhőin dicsőségemben. Megítélem a föld lakóit. Visszajövök szentjeim népes kíséretében. Ti csak Nekem higgyetek, akkor titeket is felveszlek a mennybe, szent angyalaim közé. Az örök boldogság lesz az osztályrészetek. Most különösen imádkozzatok a tisztánlátásért, és a mindhalálig való hűségért, hogy kitartsatok Mellettem mindvégig. Kérjétek magatokra és hozzátartozóitokra a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Így imádkozzatok: „Jézusom, Te Mindenható vagy. Kérlek, őrizz meg minket Magadnak szentségben és igazságban! Boríts be minket drága Szent Véreddel, és add meg nekünk az üdvösséget! Védelmezz minket a sátán minden álnok cselszövésétől, vezess bennünket drága Szent Lelkeddel a szűk ösvényen, amelynek végén Te vársz. Kérlek, add, hogy ölelő karjaidba omoljunk, és drága Szent Kebleden nyugodjunk örökké, ámen.”

Ha ezt imádkozzátok, és így éltek szeretetben, megadom nektek a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét, és vele együtt az örök boldogságot. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám azoknak készített, akik Őt szeretik. Szeressétek és imádjátok a legszentebb Szentháromságot teljes szívetekből, és akkor minden elképzeléseteket felülmúlóan meg lesztek ajándékozva a mennyben. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”