2014. június 30. Szentségimádáson…

a Szentlélek imája bennem: „Hőn imádott Megváltó Jézusom! Te, Aki könnyek között így könyörögtél Atyádhoz: „Atyám, ha lehetséges, múljék el Tőlem ez a kehely, de ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd.” Most én is így könyörgök Hozzád: Jézusom, Te mindent megtehetsz. Ha lehetséges, kérlek, vond vissza a büntetés haragját, mely e világot sújtani fogja, de ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd. Jézusom, kérlek, borítsd be ezt a földgolyót a Te értünk kiontott ártatlan drága Szent Véreddel! Mentsd meg a lelkeket az örök kárhozattól! Indíts minket, akik leborulva imádunk Téged, hogy soha ne vonakodjunk még több áldozatot hozni a lelkekért! A Te értünk átszegzett, megostorozott, töviskoronás, csupa Vér Testedet lássuk mindig magunk előtt a keresztfán! Mily hatalmas volt a Te irántunk való szereteted! Milyen nagy árat fizettél a mi lelkünk üdvösségéért! És az emberek milyen könnyen elprédálják ezt a drága kincset. Igent mondanak a sátánnak, besétálnak csapdájába, aki rabul ejti őket, majd a kárhozatba taszítja. Ó, ha láthatnák, csak egy pillanatra is, milyen fertelmesen rút a sátán, és minden bűn, senki sem állna szóba vele, és nem vétkezne. Ha csak egy pillanatra láthatnánk a mennyet, és Téged, feltámadott, dicsőséges Testedet, semmi áldozatot sem találnánk soknak, hogy elnyerjük, és minél több lelket megmentsünk. De a hit szemével mindezt látjuk. Kérjük Tőled, erősítsd meg hitünket, és óvj meg a gonosztól!   Drága Jézusom! Keresztre feszített Királyom! Őrizz meg bennünket minden bűntől! Boríts be minket értünk kiontott drága Szent Véreddel! Kérünk Téged, üdvözíts minket! Ámen.” 

Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Hamarosan visszajövök megítélni a földet. Készüljetek! Tartsatok bűnbánatot! Gyónjátok meg bűneiteket, hogy hótiszta lélekkel várjátok dicsőséges eljövetelemet! Ha megfogadjátok szavamat, akkor nincs mitől félnetek. Váltsátok tettekre az Evangéliumot! Ez az életszentség. Ez az üdvösség. Hamarosan lezárul ez a korszak. Az emberiség saját magát irtja ki. Csak nagyon kevesen maradnak életben. Ők lesznek a szent gyökér,amely majd az új korban kihajt. Ők már a béke emberei lesznek, mert ezer évre megláncolom a sátánt. Nem tudja többé megkísérteni az embert. Ez lesz az ezer éves béke uralma. Az emberek békében és szeretetben fognak élni.  Gyermekeim! Ez a kor már nagyon közel van. Ezért mondom: készüljetek, mert nagyon sokan meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Tegyétek meg Atyám törvényeit, és éljetek szeretetben! Akkor nincs mitől félnetek, és bejöttök Atyám országába.  Gyermekeim! Az idő rövid. Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet, és váltsátok tettekre szavaimat! Készüljetek! Mindent előre megmondtam nektek. Fogadjátok megerősítő áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”  

Szentírási megerősítés: Zsid. 12, 22-25. „…ti Sion hegyéhez járultatok,…Jézushoz, a ránk hulló Vérhez, amely hathatósabban kiált, mint Ábelé. Vigyázzatok, ne utasítsátok vissza Azt, Aki hozzátok szól.”