2013. december 3. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Nagyon, nagyon szomorú az Én Lelkem! Magam előtt látom mindazokat, akiket sikerült rászedni a sátánnak, akik leborulnak előtte, és imádni fogják a kígyót, a fenevadat és az antikrisztust. Kérve kérlek benneteket, ti ne kövessétek példájukat! Lelkemben újra meg újra meghalok minden elveszett lélek miatt. De nem tudok rajtuk segíteni. Értelmük és szabad akaratuk van. Ők döntenek örök sorsuk felett. Én megadtam nekik az időt és az alkalmakat a megtérésre. Akinek hiábavaló volt kegyelmem, és nagy irgalmasságom, azok maguk választják a poklot, a végleges elszakítottságot Tőlem, Megváltó Uruktól, Aki a végtelen szeretet vagyok. 

Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Kérve kérlek benneteket, jöjjetek Hozzám még ma, még most, mert lehet, hogy holnap már késő lesz. Ma még hívlak, de holnap már megítéllek benneteket. Fogadjátok meg szavam, és engedjétek, hogy megmentsem a lelketeket. Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 

Ezt üzenem X-nek: Tartson ki mindhalálig! Nemsokára az életét fogja adni Értem. Vegye nagy kitüntetésnek, hogy szólok hozzá, és vértanú szentjeim között foglal majd helyet. Csak a mennyben fogja meglátni, mennyi lelket mentek meg áldozatai és imái által. Egy sem vész el azok közül, akikért imádkozik. Vegye nagy kegyelemnek a Tőlem kapott időt és az alkalmakat, amikor még Szentmisére járhat! Y személlyel ne foglalkozzon! Imádkozzon érte! Nemsokára bezárják templomaimat, és eltörlik a Szentmisét. Még addig jöjjön Hozzám, ameddig megteheti. Megáldom őt Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”